Kerek juharfa teknő – 40×15 cm (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft-ért)

22 990 Ft

Paraméterek:

  • juharfa teknő (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft értékben)
  • kézzel faragott, kézzel vájt 
  • külső átmérője 40 cm, belső 36,5 cm
  • magassága 15 cm, mélysége kb. 13,5 cm
  • színe: natúr
  • a fa szerkezetének, textúrájának, megmunkálásának eredményeképpen nincs két egyforma fa teknő

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Kerek juharfa teknő – 40×15 cm (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft-ért). Kézzel megmunkált, egy darabból faragott kerek fa teknő. 

A vidéki és kisvárosi háztartások elengedhetetlen kelléke volt a teknő. Kenyérdagasztásra, gyúrásra, disznóvágáskor használták elsősorban.

Ez a teknő ideális választás dagasztáshoz, gyúráshoz és egyéb kulináris tevékenységhez, amely a konyhához kapcsolódik.

A teknő mérete: külső átmérője 40 cm, belső átmérője 36,5 cm, magassága 15 cm, mélysége kb. 13,5 cm, amely megfelelő helyet biztosít az összetevők keveréséhez és gyúrásához.

A juharfa kiváló minőségű anyag,  amely tartósságot és stabilitást garantál. A kézi faragásnak, vájásnak köszönhetően minden teknő egyedi, természetes mintákkal és textúrával rendelkezik, amelyek kiemelik a fa szépségét, egyediségét.

A praktikus fül lehetővé teszi a könnyű szállítást és kezelést. A hagyomány és a minőség tökéletes összhangja egyesül a kézzel készített, gondosan kiválasztott, megmunkált juharfa teknőben.

A teknő tisztításához, tisztán tartásához egy nedves, szöszmentes ruhával való áttörlést, kevés mosogatószeres vízzel történő átöblítést ajánlunk. Semmiképpen ne hagyjuk termékünket a vízben állni. Óvni kell az erős napfénytől, a hőtől és a sok nedvességtől. Igy sokáig megőrzik minőségüket.

A vásárláskor kérjük figyelembe venni, hogy a kézi faragás, vájás eredményeképpen a fa termékek  között nincs két teljesen egyforma. Textúrájuk, erezetük, színük, megmunkálásuk hasonló, de nem teljesen egyforma. 

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. lakásdekoráció termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/lakas-dekoracio/

Blogbejegyzésünkben hasznos, érdekes információkat osztunk meg Önnel, mégpedig húsvéti ételek készítése cserépedényben: https://www.otthon-konyha.hu/husveti-etel-cserepedenyben/

Blogbejegyzésünkben Mindig divatos lakásdekor címmel hasznos, érdekes információkat, praktikákat osztunk meg Önnel, szívesen vesszük, ha elolvassa: https://www.otthon-konyha.hu/mindig-divatos-lakasdekor/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Köszönjük szépen értékelését! Látogassa meg weboldalunkat legközelebb is!

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Fa teknő

kézzel készült, kerek, ovális

Fa teknő anyaga

juharfa

Fa teknő mérete

40×36,5 cm

Fa teknő színe

natúr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerek juharfa teknő – 40×15 cm (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft-ért)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések