Szűrés
Bezár
Kategóriák
Anyag
Kisállat itató
Kisállat takaró
Méret
Szín
Űrtartalom

Állatfelszerelés

Kisállat felszerelések

Az Otthon-Konyha lakberendezési webshop a gyerekek mellett a házikedvencekre is gondolt, szintén megnyerő ár-érték arányban kínál kisállat felszereléseket. Macska és kutya, és más kisállat kellékek széles tárházával várjuk a látogatókat. Tudjuk, hogy egyre többször családtagnak számítanak a kis négylábúak és bár megvannak a szabályok, szeretnénk őket annyira kényeztetni amennyire csak lehet.
1-15 termék, összesen 35 db

Kutya kellékek

A lelkes házőrzők számára különböző színe pórázokat találhatunk, fix méretben és automata működéssel is. Az ebek szintén kedvelik a kutyahámot, hiszen a klasszikus nyakörv helyett ezzel sokkal kényelmesebbnek bizonyul a séta.

A kutya termékek kiválasztása során gondoltunk a biztonságra is, ezért a kutya láthatósági mellény is megtalálható kínálatunkban. Persze a kényelemre is gondoltunk, különböző méretű és színű kutyafekhelyek is elérhetőek.

Böngéssze át kutyafelszerelés és kutya kellék kínálatunkat.

Macska kellékek

A cicusok szeretnek veszélyesebben élni, mint ugató társaik, így erre gondolva állandó kínálunkban szerepel a kullancscsipesz és a kisállatápoló kefe és szőreltávolító kesztyű is.

Bár a cicáknak nehezebb kedvezni, mert ők inkább a szabadságot szeretik a macska termékek között kisállat takaróinkat biztosan imádni fogják a bolyhos négylábú kedvencek.

A könnyen tisztítható műanyag etetőtálak is megkönnyítik a helyes étkezést.

Találja meg kedvence cica kellékeit és a legfontosabb felszereléseket!