Rólunk

Tudta?

Az Otthon-Konyha csapata nem csak ezt a lakásfelszerelési webáruházat működteti és vásárlóit látja el, hanem a nagy nemzetközi hipermarketek és szupermarketek háztartási osztályának kínálatát is segít ellátni.

A Next Trade Kft. több évtizede sikeresen működik a mai piacon. Ez alatt az idő alatt megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a termékek ár-érték aránya és azt is tudjuk, hogy egy elérhető, segítőkész ügyfélszolgálat mint a miénk igazi kincset ér!

Állandó kínálatunk több ezer termékből áll – a mindenkor hasznos háztartási eszközök, textilek mellett az időszakos, szezonális otthoni programokhoz is segítséget nyújtunk, legyen az tavaszi megújulás vagy kerti sütögetés.

A szállítás Minden megteszünk, hogy a mai felgyorsult világban akár 1 nap alatt is el tudjuk juttatni Önhöz rendelését – legyen az házhozszállítás vagy akár GLS átvételi pont vagy személyes átvétel.

Az Otthon-Konyha azért is különleges otthon felszerelési webáruház, amely havonta új blogcikkel segíti vevőit, hogy ne maradjanak le a legújabb lakberendezési újdonságokról kiegészítőkről sem.

Ráadásul, ha valamelyik termék megtetszik, több információra van szüksége, vagy szeretné megvenni akkor nem is kell tovább keresgélnie hiszen szerepel az Otthon-Konyha lakberendezési webáruház kínálatában is.

Ha vásárlás előtt kérdése merül fel vagy tanácsra van szüksége a legmegfelelőbb termékek kiválasztásához akkor bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink segíteni fogják döntését.

Vásárlóink véleményét is tekintse meg: