Szűrés
Bezár
Anyag
Gyerek ágynemű méret
Gyerek cipő mérete
Gyerek ruha mérete
Ajánlott
Mese, karakter
Papucs pár
Párna méretek, formák
Sapka mérete
Szín
Takaró anyaga
Takaró mérete

Gyerek

Gyerek termékek minden korosztálynak

Az Otthon-Konyha lakberendezési webáruház tudja, hogy a gyerekek kiemelt figyelmet érdemelnek és azt, hogy a mesehősöket ábrázoló termékek nagy sztárok a gyermekek körében.

Gondoltunk a kicsikre és nagyokra is, a baba termékek és gyerek termékek mellett igyekszünk kedvezni, az ovisoknak és a tiniknek is. Elsősöknek is kedves, aranyos iskolai felszerelésekhez szükséges szetteket, táskákat, tolltartókat kínálunk.

Azt is tudjuk, hogy ezek a márkás, divatos termékek nem mindig olcsók, ezért nálunk ezek a népszerű sláger termékek kedvezményes áron megvásárolhatóak, hasonlóan jó minőségben, mint máshol!

1-15 termék, összesen 1060 db

Baba termékek

Az újszülött jövevény érkezése, minden családban nagy dolog. Ezért mi is igyekszünk praktikus termékeket ajánlani, amelyek tökéletes választások ha babalátógatóba megyünk. Biztosan nem lövünk mellé egy tárolókosárral, hiszen segíti a kiegészítők babaruhák rendszerezését. De ha pancsoláshoz hasznos kellékeket veszünk, az is jó választás, hiszen egy plusz baba törölköző mindig jól jön, a fürdőjátékokról nem is beszélve.

Gyerek termékek

Az ovisok már szívesen esznek saját tányérból és amikor éppen dacos korszakukban vannak talán a kedvükre tehetünk egy mesebeli figurát ábrázoló műanyag étkészlettel vagy akár kulaccsal. De egy igazán menő, a kedvenc mesehőst ábrázoló ovis hátizsák biztosan nagy kedvenc lesz!

Iskolai felszerelés

Amikor az ovis kis apróság iskolába megy hirtelen rengeteg mindenre szükség van. Azok az általános használati termékek, amelyeket nem muszáj személyesen venni, megtapogatni a mi webshopunkban is elérhetőek. Tolltartók, vagy akár hátizsákok is.

A mesehősök a legjobbak

Különböző korosztályoknak megfelelő ruházatokat is kínálunk a legnépszerűbb mesehősökkel, mint a Jégvarázs, Pókember, Minions, Angry Birds, Repcsik, Verdák és még sokan mások.

Sapkák, sálak, zoknik de még konyhai kötényeket is rendelhet gyermekének!

Sok fiatal szereti a Mickey és Minnie egeres termékeket, de a Harry Pottert is, hiszen ezek örök klasszikusnak számítanak!

A nagyobbak biztosan szeretni fogják a kerámia bögréket, amely kedvenc mesehősét idézi tanulás közben.

Szintén gondoltunk a gyerekekre a lakástextilek területén is, mesehősöket mintázó díszpárnák, ágyneműhuzatok, plédek és törölközők is kaphatók nálunk!