Szűrés
Bezár
Anyag
Bogrács anyaga
Bogrács méret
Méret
Rendelési szám
Szín
Tárcsa átmérő
Ünnepi alkalom
Virágtartó kerék
Virágtartó kerék anyaga
Virágtartó kerék mérete
Virágtartó kerék színe

Kert, barkács

Kerti felszerelések főzéshez, sütéshez

Az otthon töltött idő is lehet varázslatos a megfelelő kiegészítők esetén, egy közös bográcsozás vagy pedig grillezés pedig igazán összehozza a családot vagy segít egy jót bulizni a barátokkal. Ki ne ismerné a dédszülők és nagyszülők szokását, amikor nyári estéken a tűz mellett üldögéltünk és a sült szalonna zsírját a friss kenyérre csepegtettük? Pirospaprikával, sóval és lilahagymával! A mai napig összefut a nyál a szánkban.
1-15 termék, összesen 812 db

Grill sütők és állványok

Idővel ez a szokás már visszaszorult a grill segítségével készült ételek a mai napig ikonikusak, egy kis saslik friss salátával, pácolt hússzeletek és sült zöldségek mindig örök slágerek.

Online lakásfelszerelés webáruházunk a kerti tevékenységekre is gondol így nálunk is kaphatóak különböző tűzterek és akár elektromos grill sütők is, de a flekkenek, grilltűk és nyársak ás szalonnaprések is megvásárolhatóak.

Bográcsok és bogrács állványok

A grillezett ételek mellett ki ne ismerné a tűzön főtt, bográcsban készült paprikás krumplit vagy marhapörköltet? Ezek az ételek minden főzőversenyen szerepelnek, és annyira különlegesek, ha a szabad ég alatt főzzük őket. Hiába, a természet az a bizonyos különleges összetevő!

Az Otthon-Konyha kínálatában különböző méretű bográcsokat, állványokat és gázégők közül is tudunk válogatni.

Régi hagyományok szerelmeseinek

Az Otthon-Konyha webáruház a régi hagyományok és szokások kedvelőinek is szeretne kedvezni, ezért elérhetővé tettük a disznóvágáshoz szükséges eszközöket, mint a gázpörzsölő vagy juharfa teknő és emellett pálinka főzésére alkalmas üstházat is találnak nálunk!

Kerti dekorációk, növénytartók

Online lakásfelszerelés webáruházunk a kertek dekorálásában, díszítésében is ad tippeket és kínál termékeket megfizethető áron.

Kerti és benti virágtartók különböző méretben és formában de kaspók széles kínálatával is megörvendeztetjük vásárlóinkat.

Egy kerti bogrács vagy grillsütő hosszútávú befektetés, hiszen nem csak egyszer használjuk a megfelelő karbantartással sokáig megőrzi a minőségét is. Kerti partira fel! Tegye emlékezetessé az estéket késő tavasztól kora őszig, legyen az a családdal vagy akár a barátokkal! Nyűgözze le vendégeit!