Szűrés
Bezár
Anyag
Átmérő
Hűtőtáska mérete
Köntös mérete
Méret
Szín

Szabadidő

Ha szabadidő akkor utazás!

A szabadidős termékek kapcsán az első ami legtöbbször eszünkbe jut az az utazás dillemája., soha nem fér be annyi minden, amit magunkkal szeretnénk vinni.

Egy utazásnál fontos, hogy mindent kategorikusan és helytakarékosan tudjunk pakolni, erre hasznos eszközök a neszesszerek. De ha hosszú útra megyünk egy nyakpárna is legalább ekkora kincset érhet. Nem érdemes hitegetni magunkat azzal, hogy jó lesz a sporttáska abból is kettő, közel lesz a szállás könnyedén elcipeljük. Bizony az a sporttáska mindig könnyebbnek tűnik otthon, mint amikor cipelni kell, ennek köszönhetően morcosan vághatunk bele a pihenésbe.

Ne érdemes megfosztani magunkat a gurulós bőrönd luxusától és nem jó ötlet cipekedni a nyaralás során, ahogyan minden egyes nap munkába menet. A sporttáskát pedig jobb meghagyni meg az edzős felszerelésünknek, a hétköznapi edzőterem vagy uszoda látogatások alkalmaira.
1-15 termék, összesen 502 db

Strandoláshoz hasznos kiegészítők

Ha elutazunk vagy nyaralunk akkor nem hagyhatjuk ki a strandot sem az úticélok közül. Az Otthon-Konyha online lakásfelszerelési boltja a strand kiegészítők beszerzésében is a segítségére siet.

Strand termékek széles választékát kínáljuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, legyen az strand törölköző és poncsó, de strandtáskák vagy akár hűtőtáskák is megtalálhatóak nálunk divatos, vidám színekben és különböző méretekben is.

Kiegészítők kiránduláshoz

A közös kirándulás természetes része a piknik, egy tökéletes alkalom, hogy a barangolás során megálljon a baráti társaság megszabaduljon a nehéz hátizsáktól és piknik takarókra letelepedve megünnepeljen egy szülinapot vagy névnapot, de lánybúcsút is szoktak ilyen módon tartani.