CROWN MATRAC (180X200 cm)

332 760 Ft

A Crown matrac, tökéletes ortopédiai matrac. Hipoallergén és poratka ellenálló, jól lélegző matrac. Egyedi latex habja érzékeli a test súlyát, alkalmazkodik a test körvonalához. A latexből készült matracok kényelmesebb alvást biztosítanak. Crown matracokat kifinomult eleganciával és klasszikus luxussal tervezték. A matrac szabadon” lélegezik. A test súlya egyenletesen oszlik el a matracon és csökken a matrac által a testre kifejtett nyomás. Minél nagyobb a rugószám a matracban, annál ideálisabb az anatómiai és ortopédiai támogatása a testre. Ezt a matracot hosszú ideig élvezheti használója.

Magasság 29 cm.

méret: 180×200
A szállítás Budapest és 60 km-es körzetében ingyenes, nagyobb távolság esetén a szállítás költsége a vevőt terheli, melynek összege 10000 ft, de raktárunkban személyesen is átvehető.

Elfogyott

Cikkszám: ALM-CR-1180 Kategóriák: ,

Leírás

A Crown matrac, hipoallergén és poratka ellenálló, jól lélegző matrac.

Egyedi latexhabja érzékeli a test súlyát, alkalmazkodik a test körvonalához.

Crown matracokat kifinomult eleganciával és klasszikus luxussal tervezték. A matrac kétszer annyi rugóval van felszerelve, mint a többi, így nincs szükség sok hab használatára a matrac megerősítéséhez. Ezért a matrac szabadon” lélegezik.

További információk

Matrac méretek

180×200

Értékelések

>