7 részes ágyneműhuzat garnitúra, pamutos

9 790 Ft

7 részes ágyneműhuzat mérete: 2 db paplanhuzat: 140×200 cm, 1 db lepedő: 200×220 cm, 2 db nagypárna: 70×90 cm, 2 db kispárna: 40×50 cm

Ágyneműhuzat színe: aranysárga

Mosás: Az első használat előtt ki kell mosni, hogy a fölösleges festéket kiengedje, ezáltal a színe fakulhat! Színfogó használata ajánlott! Elkülönítve mossa!

Elfogyott

Cikkszám: M12937/6 Kategóriák: , ,

Leírás

Életünk harmadát alvással töltjük.

Alvásunk minősége jelentős hatással van közérzetünkre, ezért érdemes lépéseket tennünk, hogy ideális körülményeket teremtsünk hálószobánkban.

Ebben lesz hasznunkra egy kényelmes és esztétikus ágyneműhuzat garnitúra, hiszen ma már tudjuk, hogy az alvás csak a megfelelő ágyneművel lesz pihentető és kellemes.

Lepje meg családját, kényeztesse szeretteit vagy saját magát egy kitűnő minőségű ágyneműhuzattal. Válassza az igényeinek megfelelő anyagú, méretű és stílusú darabokat.

Választékunkban mindenki talál stílusához illő ágyneműhuzatot, a teljesség igénye nélkül ajánlunk: kockás, kétoldalú, geometriai mintás, színes és 3D mintával készült ágyneműket, kicsiknek és nagyoknak, különböző méretekben és anyag összetétellel.

Válogasson pamut, krepp, flanel, szatén és kevert szálas ágyneműhuzataink között és találja meg az igényeinek megfelelőt!

Garnitúráink között talál egyszemélyes, pároknak való és gyermekeknek készült ágyneműhuzatokat is.

Extra tipp: egy új ágyneműhuzat garnitúra és néhány díszpárna segítségével egészen új stílust kölcsönözhet hálószobájának.

Válogasson kedvére és vásároljon sorban állás nélkül, kényelmesen.

Ne maradjon le akciónkról, csatlakozzon közösségünkhöz!

További információk

Ágyneműhuzat anyaga

Kevertszálas

Ágyneműhuzat kiszerelés

7 részes

Ágytakaró mérete (cm)

140×200

Szín

Sárga

Értékelések