Ovális kis juharfa teknő – 42×19,5×8,5 cm, natúr

9 990 Ft

Paraméterek:

 • ovális kis juharfa teknő
 • kézzel faragott, kézzel vájt 
 • hossza: 42 cm
 • szélessége: 19,5 cm
 • magassága: 8,5 cm
 • mélysége: kb. 6 cm
 • színe: natúr
 • a fa szerkezetének, textúrájának, megmunkálásának eredményeképpen nincs két egyforma fa teknő

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Ovális kis juharfa teknő – 42×19,5×8,5 cm, natúr. Kézzel megmunkált, egy darabból faragott fa teknő. 

A vidéki és kisvárosi háztartások elengedhetetlen kelléke volt a teknő. Kenyérdagasztásra, gyúrásra, disznóvágáskor használták elsősorban. Kis mérete miatt kisebb, kevesebb adagok készítésére elegendő.

Jellemzői:

 • Hűen tükrözi a falusi, hagyományőrző étkezések hangulatát és szellemét.
 • Kiváló minőségű faanyagból készült.
 • Egy darabból vájva, gondosan lekerekített, ezáltal benne az ételkészítés könnyebb.

Méretei ideálisak a konyhai műveletekhez és ételkészítéshez: 42 cm hosszú és 19,5 cm széles, magassága 8,5 cm, míg mélysége körülbelül 6 cm. Klasszikus natúr színével és hagyományos formájával ez a teknő hűen tükrözi a hagyományőrző, falusi életek hangulatát.

A juharfa kiváló minőségű anyag,  amely tartósságot és stabilitást garantál. A kézi faragásnak, vájásnak köszönhetően minden teknő egyedi, természetes mintákkal és textúrával rendelkezik, amelyek kiemelik a fa szépségét, egyediségét.

A praktikus fül lehetővé teszi a könnyű szállítást és kezelést. A hagyomány és a minőség tökéletes összhangja egyesül a kézzel készített, gondosan kiválasztott, megmunkált juharfa teknőben.

A teknő tisztításához, tisztán tartásához egy nedves, szöszmentes ruhával való áttörlést, kevés mosogatószeres vízzel történő átöblítést ajánlunk. Semmiképpen ne hagyjuk termékünket a vízben állni. Óvni kell az erős napfénytől, a hőtől és a sok nedvességtől. Igy sokáig megőrzik minőségüket.

A vásárláskor kérjük figyelembe venni, hogy a kézi faragás, vájás eredményeképpen a fa termékek  között nincs két teljesen egyforma. Textúrájuk, erezetük, színük, megmunkálásuk hasonló, de nem teljesen egyforma. 

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. lakásdekoráció termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/lakas-dekoracio/

Blogbejegyzésünkben hasznos, érdekes információkat osztunk meg Önnel, mégpedig húsvéti ételek készítése cserépedényben: https://www.otthon-konyha.hu/husveti-etel-cserepedenyben/

Blogbejegyzésünkben Mindig divatos lakásdekor címmel hasznos, érdekes információkat, praktikákat osztunk meg Önnel, szívesen vesszük, ha elolvassa: https://www.otthon-konyha.hu/mindig-divatos-lakasdekor/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Köszönjük szépen értékelését! Látogassa meg weboldalunkat legközelebb is!

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Fa teknő

füles, kézzel készült, ovális

Fa teknő anyaga

juharfa

Fa teknő mérete

42×19,5×8,5 cm

Fa teknő színe

natúr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ovális kis juharfa teknő – 42×19,5×8,5 cm, natúr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések