Juharfa teknő – 83x38x19 cm (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft-ért)

79 990 Ft

Paraméterek:

  • juharfa teknő (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft értékben)
  • kézzel faragott, kézzel vájt 
  • mérete: hossza: 83 cm, szélessége: 38 cm, magassága: kb 19 cm, mélysége: kb 17 cm
  • színe: natúr
  • a fa szerkezetének, textúrájának, megmunkálásának eredményeképpen nincs két egyforma fa teknő

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Juharfa teknő – hosszúkás, füles, 83x38x19 cm (ajándék 1 liter olivaolajjal 1 Ft értékben). Kézzel megmunkált, egy darabból faragott fa teknő. 

A vidéki és kisvárosi háztartások elengedhetetlen kelléke volt a teknő. Kenyérdagasztásra, gyúrásra, disznóvágáskor használták elsősorban, de mostak is benne.

Ez a teknő ideális választás dagasztáshoz, gyúráshoz és egyéb kulináris tevékenységhez, amely a konyhához kapcsolódik.

A teknő hossza 83 cm, szélessége 38 cm, magassága pedig körülbelül 19 cm, míg mélysége közel 17 cm, amely megfelelő helyet biztosít az összetevők keveréséhez és gyúrásához.

A juharfa kiváló minőségű anyag,  amely tartósságot és stabilitást garantál. A kézi faragásnak, vájásnak köszönhetően minden teknő egyedi, természetes mintákkal és textúrával rendelkezik, amelyek kiemelik a fa szépségét, egyediségét.

A praktikus fül lehetővé teszi a könnyű szállítást és kezelést. A hagyomány és a minőség tökéletes összhangja egyesül a kézzel készített, gondosan kiválasztott, megmunkált juharfa teknőben.

A teknő tisztításához, tisztán tartásához egy nedves, szöszmentes ruhával való áttörlést, kevés mosogatószeres vízzel történő átöblítést ajánlunk. Semmiképpen ne hagyjuk termékünket a vízben állni. Óvni kell az erős napfénytől, a hőtől és a sok nedvességtől. Igy sokáig megőrzik minőségüket.

A vásárláskor kérjük figyelembe venni, hogy a kézi faragás, vájás eredményeképpen a fa termékek  között nincs két teljesen egyforma. Textúrájuk, erezetük, színük, megmunkálásuk hasonló, de nem teljesen egyforma. 

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. lakásdekoráció termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/lakas-dekoracio/

Blogbejegyzésünkben hasznos, érdekes információkat osztunk meg Önnel, mégpedig húsvéti ételek készítése cserépedényben: https://www.otthon-konyha.hu/husveti-etel-cserepedenyben/

Blogbejegyzésünkben Mindig divatos lakásdekor címmel hasznos, érdekes információkat, praktikákat osztunk meg Önnel, szívesen vesszük, ha elolvassa: https://www.otthon-konyha.hu/mindig-divatos-lakasdekor/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Köszönjük szépen értékelését! Látogassa meg weboldalunkat legközelebb is!

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 83 cm
Fa teknő

füles, hosszúkás, kézzel készült

Fa teknő anyaga

juharfa

Fa teknő mérete

83x38x19 cm

Fa teknő színe

natúr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Juharfa teknő – 83x38x19 cm (ajándék 1 liter olivaolaj 1 Ft-ért)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések