Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére – 1,5 liter

9 990 Ft

Paraméterei:

  • natúr római tál
  • anyaga: kerámia
  • űrtartalma: 1,5 liter
  • színe: natúr
  • mérete: 31x21x13

Készleten

Cikkszám: 100895-1 Kategóriák: , , ,

Leírás

Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére, 1,5 űrtartalommal. Mérete kb: 31x21x13 cm .

Ez a kerámiafajta, cserépedény igen jó minőségű agyagból készült. Alkalmas többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés,marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben párolódnak, így diétázók is bátran használhatják.

Tisztítás: Minden használat előtt az agyagedény mindkét részét 15-20 percig hideg vízben kell áztatni, hogy az edény pórusai vízzel teljenek meg. Használat után az edényt enyhén sós, meleg vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután helyezzük nem fedett állapotban (a két részt fordítva kell egymásra tenni) lehetőleg szellős tárolóba.

Használat:  A római tál csak sütőben való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet! Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni. Mikrohullámú sütőben is használható. A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

További információk

Méretek 70 cm
Római tál anyaga

Natúr agyag

Római tál méret

31x21x13 cm

Űrtartalom

1,5 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére – 1,5 liter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések