Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére – 6 literes

22 890 Ft

Paraméterei:

Termékünk csomagolási, szállítási mérete miatt, mely kb. 60x40x40 cm,  GLS automatába NEM rendelhető!

  • natúr római tál
  • anyaga: kiváló minőségű agyag
  • a natúr római tál mérete: 43x29x19 cm (hxszxm)
  • űrtartalma: 6 liter

Készleten

Cikkszám: 100894 Kategóriák: , , ,

Leírás

Termékünk csomagolási, szállítási mérete miatt, mely kb. 60x40x40 cm,  GLS automatába NEM rendelhető!

Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére – 6 literes űrtartalommal. A natúr római tál mérete: 43x29x19 cm (hxszxm).

Ez a kerámiafajta igen jó minőségű agyagból készült. Alkalmas többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés,marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben pátrolódnak, így diétázók is bátran használhatják.

Tisztítás: Minden használat előtt az agyagedény mindkét részét 15-20 percig hideg vízben kell áztatni, hogy az edény pórusai vízzel teljenek meg. Használat után az edényt enyhén sós, forró vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután helyezzük nem fedett állapotban (a két részt fordítva kell egymásra tenni) lehetőleg szellős tárolóba.

Használat:  A római tál csak sütőben, kemencében való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet! Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni. Mikrohullámú sütőben is használható. A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. lakásdekoráció termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/lakas-dekoracio/

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 60 × 40 × 40 cm
Római tál anyaga

Natúr agyag

Római tál mérete

43x29x19 cm

Űrtartalom

6 liter

Szállítási mérete

60x40x40 cm (kb)

Értékelések