-45% Akció

Natúr római tál húsok, egytálételek készítésére – 3,5 literes

7 144 Ft

Paraméterei:

  • natúr római tál
  • anyaga: kiváló minőségű agyag
  • mérete: 39x29x16 cm (hxszxm)
  • űrtartalma: 3,5 liter

 

Készleten

Cikkszám: 100895 Kategóriák: , , ,

Leírás

A natúr római kerámia tál egy kiváló minőségű és lenyűgözően dizájnos konyhai eszköz, amely stílusos megjelenésének és praktikus funkcionalitásának köszönhetően bármely konyhában megállja a helyét. Ez a tál egy igazi műalkotás, amelyet a mesterek gondos kezei készítettek. Azonnal magával ragadja a figyelmet a természetes szépségével. A virágos minta a natúr római kerámia tál szépségét és egyediségét hangsúlyozza. A finoman kidolgozott virágok és levelek a tál egész felületén elterülnek, létrehozva egy lenyűgöző vizuális élményt.
Ez a tál azonnal feldobja a konyhai dekorációt, és a vendégek számára is kellemes meglepetést nyújt.A natúr római kerámia tál egyúttal emlékeztet minket az időtlen szépség és a hagyományok fontosságára a modern konyhában. Használd sütéshez, tálaláshoz vagy dekoratív elemként a konyhai polcon. Bármilyen felhasználása is legyen, garantáltan lenyűgöz majd mindenkit. alkalmasak többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés,marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben párolódnak, így diétázók is bátran használhatják.

Anyag: Cserépedényeink kiváló minőségű agyagból készültek.

Tisztítás: Minden használat előtt az agyagedény mindkét részét legalább 15-20 percig hideg vízben kell áztatni, hogy az edény pórusai vízzel teljenek meg. Használat után az edényt enyhén sós, meleg vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután helyezzük nem fedett állapotban (a két részt fordítva kell egymásra tenni) lehetőleg szellős tárolóba.

Használat:  A natúr római tál csak sütőben való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet! Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni. Mikrohullámú sütőben is használható. A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani további kerámia termékeinket amit következő linkre kattintva megtekinthet: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/otthon-felszereles/konyha/konyhai-keramiak/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Véleményed könnyedén megoszthatod az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

 

További információk

Méretek 70 cm
Római tál anyaga

Natúr agyag

Római tál méret

39x29x16 cm

Űrtartalom

3,5 liter

Értékelések