Natúr római tál – 6 literes

18 390 Ft

Ez a kerámiafajta igen jó minőségű agyagból készült. 

Paraméterei:

  • Anyaga: kerámia
  • Űrtartalma: 6 Liter
  • Mérete: kb 42 cm hosszú, 18 cm magas
  • Színe: barna

Készleten

Cikkszám: 111386 Kategóriák: , , ,

Leírás

Natúr római tál tulajdonságai:

Ez a kerámiafajta igen jó minőségű agyagból készült. A natúr római tál alkalmas többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés, marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben párolódnak, így diétázók is bátran használhatják ezt a már több száz éves múltra visszatekintő főzési módszert.

Római tál tisztítása: Minden használat előtt az agyagedény mindkét részét 15-20 percig hideg vízben kell áztatni, hogy a római cserépedény pórusai vízzel teljenek meg. Használat után az edényt enyhén sós, forró vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután helyezzük nem fedett állapotban (a két részt fordítva kell egymásra tenni) lehetőleg szellős tárolóba.

Római tál használata: A natúr római tál csak sütőben való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet! Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni. Mikrohullámú sütőben is használható. A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

További kiváló minőségű kerámiáink is érdekelhetik, itt szeretnénk figyelmébe ajánlani őket: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/otthon-felszereles/konyha/konyhai-keramiak/

Jó vásárlást kívánunk!

 

További információk

Méretek 60 × 60 × 80 cm
Római tál anyaga

Natúr agyag

Római tál mérete

6 liter

Szín

Barna

Értékelések