Kívül natúr, belül mázas római tál (4 literes)

14 950 Ft

Elfogyott

Leírás

Ez a kerámiafajta igen jó minőségű agyagból készült. Alkalmas többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés,marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben párolódnak, így diétázók is bátran használhatják.

Használat: Minden használat előtt az agyagedény mindkét részét 15-20 percig hideg vízben kell áztatni, hogy az edény pórusai vízzel teljenek meg. Használat után az edényt enyhén sós, meleg vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután helyezzük nem fedett állapotban (a két részt fordítva kell egymásra tenni) lehetőleg szellős tárolóba.

Használat: A római tál csak sütőben való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet! Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni.  A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

Anyaga: kerámia

Űrtartalma: 4 liter

Méret: 34 x 25 cm, magassága a fedővel együtt 16,5 cm

További információk

Méretek 70 cm
Anyag

Kerámia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kívül natúr, belül mázas római tál (4 literes)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések