Búzamintás mázas kenyérsütő tál – 4 literes, zöld

16 790 Ft

A búzamintás kerámia kenyérsütő tál szép külsejével még az asztalt is feldíszíti.

Ez a termékünk  szállítási mérete miatt, mely kb. 60x40x40 cm, GLS automatába NEM rendelhető!

Paraméterei:

  • a búzamintás kerámia kenyérsütő tál mérete: kb. 37 cm hosszú, 24 cm széles, 16 cm magas
  • színe: zöld
  • anyaga: kerámia
  • lekerekített sarkai  könnyebbé teszik az elkészített ételt kivenni a sütőtálból

Készleten

Cikkszám: NX115271 Kategóriák: , , ,

Leírás

Búzamintás mázas kenyérsütő tál – 4 literes, zöld színben. Cserépedényeink, tálaink, római tálaink, a hagyományos ízek kedvelőinek nyújt felejthetetlen élményt, de a reformkonyha követelményeinek is megfelel.

A kenyérsütés művészetének új dimenzióját tapasztalhatja meg Ön ebben a zöld színű, 4 literes mázas agyag kenyérsütő tálban.

Kiváló minőségű agyagból készült, mind kívül, mind belül mázzal borítva, hogy élmény legyen az ételek elkészítése.

  • Stílus és kifinomultság: Az elegáns zöld színű máz tökéletes harmóniát teremt a funkcionalitással és a stílussal. Az alján található csíkozott domború minta nem csak dekoratív, de egyedi textúrát is kölcsönöz a kenyérnek, az elkészített ételnek, amely így könnyedén elválik a tál aljáról.
  • Praktikus méretek: A tál 37 cm hosszú, 24 cm széles és 16 cm magas, ideális méret a 4 literes kapacitásához. A fedél segít megőrizni a kenyér páratartalmát sütés közben, így egyenletesen sül és kapja meg az ideális textúrát.
  • Kreatív mintázatok: A tál oldalán búzakalász dombornyomott minta található, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de emlékeztet az alapanyagok természetes szépségére.
  • Használata: Csak sütőben, kemencében való használatra alkalmas, maximális hőmérséklete 280 fok. Nyílt lángon, sparhelten használni tilos! Így garantáltan biztonságos és hatékony sütési élményt nyújt. A búzamintás mázas kenyérsütő tál mindig hideg sütőbe, rácsra kerüljön, majd fokozatosan melegítse a kívánt sütési hőmérsékletre.A forró edényt ne hűtse le hirtelen: fa alátétre, hőálló alátétre vagy száraz ruhára helyezze!

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. nappali-háló termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/nappali-halo/

Blogbejegyzésünkben információt osztunk meg Önnel, hogy pontosan mit is kell tudni webáruházunkról, az Otthon-konyháról: https://www.otthon-konyha.hu/otthon-konyha/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 60 × 40 × 40 cm
Szín

Zöld

Búzamintás kenyérsütő tál

mázas agyag

Méret

37x24x16 cm

Értékelések