-45% Akció

Mázas, agyag káposztafőző fazék – 5 literes

8 794 Ft

A mázas, agyag káposztafőző fazék paraméterei:

  • Anyaga: kerámia
  • Színe: barna
  • Mérete: kb 21 cm magas a fedővel, kb 28 cm széles a fülekkel együtt
  • Űrtartalma: 5 liter

Készleten

Cikkszám: NX104939 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Mázas, agyag káposztafőző fazék az Otthon-konyha kínálatában!

Cserépfazekaink, tálaink a hagyományos ízek kedvelőinek nyújtanak felejthetetlen élményt, de a reformkonyha követelményeinek is megfelelnek. Az ételeket külön zsiradék hozzáadása nélkül párolhatjuk, a hő hatására kiáramló gőz puhítja meg a belerakott nyersanyagot.

Tisztítása: Első használat előtt és minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, öblítse el, törölje szárazra. Ne használjon karcosodást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható!

Használata: A mázas, agyag káposztafőző fazék mindig hideg sütőbe, rácsra kerüljön és fokozatosan melegítse a kívánt sütési hőmérsékletre. A forró edényt ne hűtse hirtelen, fa deszkára, hőálló alátétre vagy száraz ruhára helyezze! Az edény csak sütőben való használatra alkalmas. Nyílt lángon használni szigorúan tilos! Mosásnál sima szivacs használata ajánlott.

Szíves figyelmébe ajánljuk további kerámia termékeinket: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/otthon-felszereles/konyha/konyhai-keramiak/

Blogbejegyzésünkben érdekes információkat talál a kerámia edények „titkairól”, használatáról: https://www.otthon-konyha.hu/a-keramia-edenyek-titka/

 

 

További információk

Méretek 60 cm
Káposztafőző anyaga

Mázas agyag

Káposztafőző méret

5 liter

Szín

Barna

Ünnepi alkalom

Karácsony, Univerzális

Értékelések