-45% Akció

Mázas agyag káposztafőző fazék – 4 literes

8 244 Ft

Mázas agyag káposztafőző fazék paraméterei:

  • Anyaga: kerámia
  • Méret: 27 x 18 cm
  • Űrtartalma: 4 liter
  • Színe: barna
  • Mintája: fedelén dombormintával

Készleten

Cikkszám: NX68301/1 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Mázas agyag káposztafőző fazék az Otthon-konyha kínálatában.

Cserépedényeink és tálaink a hagyományos ízek kedvelőinek nyújtanak felejthetetlen élményt, de a reformkonyha követelményeinek is megfelelnek.

Tisztítása: Első használat előtt és minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, öblítse el, törölje szárazra. Ne használjon karcosodást okozó szereket, illetve eszközöket a mázas agyag káposztafőző fazék tisztításakor.  Mosogatógépben nem mosható!

Használata: A cserépedény mindig hideg sütőbe, rácsra kerüljön és fokozatosan melegítse a kívánt sütési hőmérsékletre. A forró edényt ne hűtse hirtelen., fa deszkára, hóálló alátétre vagy száraz ruhára helyezze! Az edény csak sütőben való használatra alkalmas. Maximális hőmérséklet 280 fok! Nyílt lángon használni szigorúan tilos!

A termékeknél, hiszen egyedi kézműves termékekről van szó, minimális méret-, szín- és mintabeli eltérés előfordulhat.

Egyéb kerámia termékünk is érdekelheti, a linkre kattintva megtekintheti kínálatunkat: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/otthon-felszereles/konyha/konyhai-keramiak/

Blogbejegyzésünkben a kerámia edények „titkairól”, használatáról kaphat hasznos, érdekes információkat: https://www.otthon-konyha.hu/a-keramia-edenyek-titka/

Jó vásárlást kívánunk!

 

További információk

Méretek 60 cm
Káposztafőző anyaga

Mázas agyag

Káposztafőző méret

4 liter

Szín

Barna

Méret

27×18 cm

Ünnepi alkalom

Karácsony, Univerzális

Értékelések