Fa tál (kézzel faragott) – 19×7 cm (juharfa)

5 990 Ft

Paraméterek:

  • fa tál
  • kézzel faragott, kézzel vájt 
  • mérete füllel együtt 24,5 cm
  • külső átmérője 19 cm, belső 17 cm
  • magassága 7 cm, mélysége kb. 6 cm
  • színe: natúr
  • a fa szerkezetének, textúrájának, megmunkálásának eredményeképpen nincs két egyforma fa teknő

Csak 2 maradt készleten

Leírás

Fa tál (kézzel faragott) – 19×7 cm (juharfa). Kézzel megmunkált, egy darabból faragott fa tál. A tál mérete fülekkel együtt: 24,5 cm. A vidéki és kisvárosi háztartások elengedhetetlen kelléke volt az ilyen és ehhez hasonló fából kézi megmunkálással készült tál.

Ez a fa tál ideális választás kisebb mennyiségű tészta dagasztásához, gyúrásához és egyéb kulináris tevékenységhez, amely a konyhához kapcsolódik.

A fa tál mérete: külső átmérője: 19 cm, belső 17 cm, magassága 7 cm, mélysége kb. 6 cm.

A juharfa kiváló minőségű anyag,  amely tartósságot és stabilitást garantál. A kézi faragásnak, vájásnak köszönhetően minden teknő egyedi, természetes mintákkal és textúrával rendelkezik, amelyek kiemelik a fa szépségét, egyediségét.

A praktikus fül lehetővé teszi a könnyű szállítást és kezelést. A hagyomány és a minőség tökéletes összhangja egyesül a kézzel készített, gondosan kiválasztott, megmunkált juharfa teknőben.

A teknő tisztításához, tisztán tartásához egy nedves, szöszmentes ruhával való áttörlést, kevés mosogatószeres vízzel történő átöblítést ajánlunk. Semmiképpen ne hagyjuk termékünket a vízben állni. Óvni kell az erős napfénytől, a hőtől és a sok nedvességtől. Igy sokáig megőrzik minőségüket.

A vásárláskor kérjük figyelembe venni, hogy a kézi faragás, vájás eredményeképpen a fa termékek  között nincs két teljesen egyforma. Textúrájuk, erezetük, színük, megmunkálásuk hasonló, de nem teljesen egyforma. 

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. lakásdekoráció termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/lakas-dekoracio/

Blogbejegyzésünkben hasznos, érdekes információkat osztunk meg Önnel, mégpedig húsvéti ételek készítése cserépedényben: https://www.otthon-konyha.hu/husveti-etel-cserepedenyben/

Blogbejegyzésünkben Mindig divatos lakásdekor címmel hasznos, érdekes információkat, praktikákat osztunk meg Önnel, szívesen vesszük, ha elolvassa: https://www.otthon-konyha.hu/mindig-divatos-lakasdekor/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Köszönjük szépen értékelését! Látogassa meg weboldalunkat legközelebb is!

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Fa tál

,

Fa tál mérete

Anyag

juharfa

Szín

natúr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa tál (kézzel faragott) – 19×7 cm (juharfa)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések