Kerékpár utánfutó 1, 2 kisgyermek szállítására – 30 kg teherbírás

62 500 Ft

Paraméterek:

Teljes mérete: 77 cm mély, 87 cm magas, 75 cm széles

Ülőfelület mérete: 55 cm (szélesség) x 55,5 cm (magasság) x 29 cm (mélység)

Termék súlya: 10 kg

Csomag súlya: 11,2 kg

Csomag mérete: 79 cm (szélesség) x 65 cm ( magasság) x 18 cm (mélység)

Cikkszám: HPPL-HOP1001006 Kategóriák: , ,

Leírás

Kerékpár utánfutónkkal kényelmesen és biztonságosabban szállíthatja gyermekét, gyermekeit. 1 vagy 2 gyerek szállítására alkalmas, maximum 30 kg-os súlyhatárig. A biztonsági öveknek köszönhetően becsatolhatja a kicsiket, így még biztonságosabb a használata. Kirándulások, biciklitúrák, nyaralás alkalmával nagyon praktikus és a kicsik is élvezni fogják az utazást.
Az utánfutó két oldalsó fala hálós, áttetsző anyagból készült, illetve az elülső, cipzározható ablak is, így a gyerekek kilátnak belőle. A hozzá tartozó műanyag ponyva megvédi a gyerekeket az esőtől.
Belső falán található 2 tárolózseb is, ételnek, italnak, egyéb kellékeknek. Élénk színe, a figyelemfelkeltő zászló, illetve fényvisszaverő csíkok és hátsó macskaszemek biztosítják, hogy jól észrevehető legyen az utánfutó mások számára.

Fontos! Használat előtt tájékozódjon a KRESZ szabályairól, illetve annak megfelelően szerelje fel a szükséges kiegészítőkkel. (Lámpa, macskaszem, stb.) 18 hónapos kor felett használható! Használat előtt alaposan győződjön meg róla, hogy a csavarok rendesen meg lettek-e húzva és a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően rögzítse a kerékpárhoz. Minden használat előtt győződjön meg róla, hogy a termék biztonságosan használható.

Szállítási határidő 2 hét!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerékpár utánfutó 1, 2 kisgyermek szállítására – 30 kg teherbírás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.