Kamerás bébiőr

31 850 Ft

Hatótávolsága 200 méter. ( A bébiőr hatótávolságát sík terepen mérik, így a lakásban található falak befolyásolhatják azt.)

Szállítási határidő 2 hét!

Cikkszám: HPPL-HOP1000844-1 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Kamerás bébiőr:

A Szülők nyugalmáért és a bébik biztonságáért

A kamerás bébiőr egy kiváló eszköz, amely segít a szülőknek a gyermekek megfigyelésében és a bébik biztonságának ellenőrzésében.

Ez a modern bébiőr két egységből áll:

egy szülőegységből és egy babaegységből, amelyek együttműködve biztosítják a kényelmes és hatékony felügyeletet.

A Kamerás bébiőr fő jellemzői:

  1. Kamerás Szülőegység: A szülőegysége lehetővé teszi, hogy a szülők láthassák és hallhassák gyermekeiket. Magunk mellé helyezhetjük a hálószobában vagy a lakás más pontjain, így könnyen figyelemmel kísérhetjük a babát. A kép- és hangminőség kiváló, így minden részletet láthatunk, hallhatunk.
  2. Babaegység: A babaegységet a kiságy vagy a baba tartózkodási helye mellett kell elhelyezni. Lehetővé teszi, hogy a gyermek hangját és mozgását érzékelje, és továbbítsa a szülőegységnek. Így minden pillanatban tudhatjuk, hogy mi történik a babával.
  3. Éjszakai Mód: Éjszakai móddal rendelkezik. Lehetővé teszi az éjszakai megfigyelést. Az éjszakai mód automatikusan alkalmazkodik a sötétebb környezethez, így továbbra is láthatjuk a babát még a sötétben is.
  4. Kétirányú Kommunikáció: Nem csak hallhatjuk a babát, hanem beszélhetünk is hozzá a szülőegység mikrofonján keresztül. Lehetővé teszi, hogy nyugtassuk vagy kommunikáljunk a babával, amikor szükség van rá.
  5. Hőmérséklet Szenzor: Hőmérséklet szenzorral rendelkezik. Figyelemmel kísérherjük a babaszoba hőmérsékletét. Így mindig biztosak lehetünk abban, hogy a környezet megfelelő és kényelmes.
  6. Hatótávolság: Hatótávolsága 200 méter, bár fontos megjegyezni, hogy ez a távolság sík terepen lett mérve, és a lakásban lévő falak befolyásolhatják. Mégis, ez a hatótávolság általában elegendő a lakás bármely részén való kommunikációhoz és megfigyeléshez.

Fontos azonban megjegyezni, hogy bizonyos egészségügyi korlátozások és óvintézkedések vonatkozhatnak a bébiőr használatára, és mindig fontos az eszköz biztonságos, megfelelő használata.

Szállítási határidő 2 hét!

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

További termékeink is érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani az alábbi linket: https://www.otthon-konyha.hu/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamerás bébiőr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések