Scheppach WSE 870 – Inverteres hegesztőgép tartozékokkal 120 A

60 490 Ft

A termék várható kiszállítása 7-10 nap.

Cikkszám: 4046664115472 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A Scheppach WSE 870 inverteres hegesztő kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy a hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben, stb. Praktikus tartozék készlettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, úgymint a testkábel testcsipesszel, a munkakábel elektródafogóval, a hegesztőpajzs, a salakoló kalapács acél drótkefével és 3 x hegesztő elektróda. A vállheveder és a dönthető fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását.
A gép a túlmelegedés ellen hatékony hűtési rendszerrel védekezik, ráadásul a túlterhelés elleni védelmet fényjelzéssel is kiegészítették. A hegesztési áramerősséget a fokozatkapcsoló segítségével lehet szabályozni 10-120 A tartományban. A gép kiváló eredményeket ért el professzionális hegesztők és szakeladók által végzett tesztelés során. Az alkalmazott legmodernebb technológiák miatt, amelyek megkönnyítik a hegesztést, a gép nemcsak a gyakorlott hegesztőknek ajánlott, hanem alkalmas a teljesen kezdők számára is.

ARC FORCE- funkció:
a hegesztés során elősegíteni az ívstabilizálást. Ha az ív rövidül (az elektróda letapadhat) a gép több áramot ” bocsájt ki „, és az elektróda elég. Ellenkező esetben, amikor az ív túl hosszú,
a gép ” csökkenti ” az áramot, és a hegesztőnek marad annyi ideje, hogy megközelítse a hegeszteni kívánt anyagot az elektródával úgy, hogy azt ne kelljen újra begyújtani.
ANTI STICK- funkció:
a letapadást gátló funkció. Amennyiben mégis letapad az elektróda, abban az esetben ez a funkció biztosítja a hegesztőáram ugrásszerű lecsökkenését a minimumra. Az elektróda nem izzik, hanem lehűl, és így könnyen elhúzható anélkül, hogy azt kivennénk az elektródafogóból.
HOT START- funkció:
ez az a funkció, amely kb. 30%-kal megnöveli a beállított áramot, és megkönnyíti az ív kialakulását. A sikeres ívgyújtás után az áramerősség lecsökken a hegesztő által beállított értékre.

Tartozékok:
vállheveder, testkábel testcsipesszel, munkakábel elektródafogóval, salakoló kalapács acél drótkefével, hegesztőpajzs

 

További információk

Rendelési szám

Értékelések