Ünnepeljük meg a nyarat

2022.06.13

Ünnepeljük meg a nyarat

Végre meg volt az utolsó kicsöngetés is az idei tanévre kicsik és nagyok is fellélegezhetnek. De ha a jó idő ellenére minden marad a régi, hiszen nincsen több szabadnap sem pedig több szabad idő, akkor hogyan is örüljünk a nyárnak?

Tegyünk rendet!

Most, hogy a suli véget ért, ideje eltenni a könyveket, tanszereket, így nem csak a polcok és fiókok tudnak szabadságra menni, de ha beletesszük a fontos dolgokat egy tárolódobozba és fel a szekrény tetejére, biztosan semmi nem kallódik el a nyár végére, ami a következő tanévben kellene!

Egy kis szellő csodákra képes!

A klíma sokak szerint egészségtelen vagy éppen drága lehetőség, de a ventilátorok mindig is jó barátaink lesznek. Választhatunk a helytakarékos oszlopventilátort, vagy akár egy kis szellőt biztosító minit is amivel nem zavarunk senkit és akár az irodába is bevihetjük!

Engedjük be a nyarat otthonunkba!

Ahogyan azt már tavasszal mutattuk, egy-egy nyári mintás díszpárna, ami kényelmessé teszi a nyáresti filmezéseket, vagy egy nyári színekben pompázó szőnyeg, hogy lehessen mezítlábaskodni! De a mi kedvencünk a türkiz üveg váza!

Szervezzünk több családi programot!

Nem csak akkor bográcsozhatunk, amikor szülinapot ünnepelünk vagy a családtagokat vendégül látjuk ballagáskor.

A kis szűk családi körben is érdemes főzni egy jó kis gulyáslevest, vagy akár csak ez kis szalonnát sütni. Macerásnak tűnhet, de higgye el, amikor nem akarunk megfelelni a vendégeknek, sokkal varázslatosabb az egész!