Mit kell tudni az Otthon-Konyháról?

2023.04.03

Mit kell tudni az Otthon-Konyháról?

Nagy örömmel vettük észre, hogy az Otthon-Konyha lakásfelszerelési webáruháznak egyre több vásárlója van. Ezért úgy gondoljuk itt az ideje, hogy összeszedjük a legfontosabb és leghasznosabb információkat a csapatunkról.

Minél több, annál jobb

Több ezer termékből álló kínálatunk azért jött létre, hogy a mindenkor hasznos háztartási eszközök, textilek mellett, a hagyományos és modern háztartási eszközöktől kezdve lakástextilen és lakberendezési dekorációkon át, egészen az otthoni, családi programokhoz hasznos eszközökig, az időszakos, szezonális otthoni programokhoz is segítséget nyújtunk, legyen az tavaszi megújulás vagy kerti sütögetés.

De viszonteladói partnereinket is kiemelten segítjük a mindennapok során.

Mi fontos az Otthon-Konyhának?

Az Otthon-Konyha számára legfontosabb, hogy vevőik elégedettek legyenek és máskor is bizalommal tudjanak fordulni ehhez a lakásfelszerelési webáruházhoz.

A biztonságos csomagolás és a rendelt termékek gyors szállítása fontos pont az Otthon-Konyha csapatának mindennapi életében. Folyamatosan törekszünk arra, hogy minél előbb megkapd a rendelésed!

A fentiek miatt gyors, 1-2 napos GLS csomagpontba vagy házhozszállítást vállalunk, emellett személyes átvételt is biztosítunk és törés garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy „bombabiztos” csomagolásban küldjük rendelését

Hisszük, hogy egy webáruház, ahogy az Otthon-Konyha is akkor igazán megbízható, ha el lehet érni őket és tudnak is segíteni a rendelés folyamata során. Ezért vevőbarát ügyfélszolgálatunk több telefonszámon és e-mailben is elérhető minden munkanapon és rugalmasan segítünk már meglévő, de akár leendő vásárlóink kérdéseiben is!

Elégedettségi garanciát biztosítunk minden vevőnk számára. Ha nem elégedett a vásárolt termékkel, nem nyerte el a tetszését küldje csak vissza kell küldenie nekünk, mi pedig 14 napon visszatérítjük a rendelése árát.

A mi sikerünk a Te boldogságod

A sikereinket természetesen vásárlóinknak köszönhetjük, hiszen ők azok, akik újra és újra bizalmat szavaztak nekünk. De mit is jelent ez valójában? Miért érdemes minket választani?

 4298 elégedett vásárlója van lakásfelszerelési webáruházunknak, amely az jelenti, hogy több mint 9000 háztartási cikket, lakásfelszerelési terméket vagy lakásdekorációt vásároltak az Otthon-Konyhától.

Több ezer követőnk van, aki feliratkozott hírleveleinkre – hiszen jól tudják, tényleg sok újdonság és kedvezmény van nálunk, amiről nem érdemes lemaradni!

Mindemelett már több mint 40 hasznos tippet osztottunk meg blogcikkjeinkben, amelyek többségét elolvasni nem tart tovább 5 percnél. Ráadásul a közel 80 db facebook posztunkban is a különösen népszerű termékeket osztjuk meg a követőkkel.