Megérkezett Mauro Ferretti luxusa

2024.02.13

Megérkezett Mauro Ferretti luxusa

A szemfülesek már biztosan észrevették, hogy egyre több különösen értékes bútor, lámpa és lakásdekoráció található az Otthon-Konyha lakásfelszerelése webáruházunk kínálatában.

Úgy döntöttünk itt az ideje, hogy igazi luxus termékeket is kínáljunk vásárolóinknak, akik a termékeket a tőlünk megszokott gondos csomagolásban és pontos időpontban kapják kézhez.

A Mauro Ferretti története

Utazásunk 1978-ban indult a tulajdonos, az olasz Mauro Ferretti kreativitásának köszönhetően, aki a cég hiteles látnoki vezetője, ami a világ összes piacának felfedezéséhez vezetett.

Professzionális pályafutását meghatározó jelszava az érzelmek átadása a termékeken keresztül, amelyet minden nap közvetít minden munkatársának.

Egyedülálló élmény, a „múltra nézni” vágyással, folyamatosan új trendek keresésével, egyedi és innovatív stílussal.

A tapasztalat, a lakberendezés iránti nagy és hiteles szenvedély, valamint a szolgáltatásban való legnagyobb odafigyelés lehetővé tette számunkra, hogy az ágazat összes szereplője számára referenciaponttá váljunk.

Mauro Ferretti abban különbözik a piaci javaslattól, hogy mindig egy lépéssel előrébb helyezi magát.

Mauro Ferretti: Az otthon szerelmeseinek

A Mauro Ferretti bútorok, lakáskioegészítők és dekorációk szinte mindegyike egy erős neutrális, természetes színben és arany színben pompázik.

Ha az arany színre gondolunk, akkor a napra, a ragyogásra gondolunk elsőként. A spirituális gazdagságot és bőséget is jelképez - gondoljunk csak a mesebeli aranyhalra. De a “sárga” szín alapvetően jókedvre derít és aktiválja a kreativitást, emellett pozitív hangulatot teremt.

Az arany fémes színe, biztonságérzetet, erőt nyújt és erősíti az inspirációt. Ezért is annyira kedvelt régóta a lakberendezésben.

A Glamour, Art-deco vagy a minimalista lakberendezési stílusoknál is visszaköszön.

Remekül kiegészítik az arany színt a fehér, fekete vagy esetleg szürke bútorok - az örök elegancia színei.

De ha egy sötétzölddel vagy éppen világos rózsaszínnel párosítjuk, akkor visszafogottan kihívó eredményt kapunk, de mégsem tolakodó hanem csak elegáns darab lesz, mindenkinek megakad rajta a szeme.

A Mauro Ferretti darabok a pazar csillogást és a szigorú ipari stílust párosítja, csak azoknak ajánljuk, akik szeretnek kitűnni a tömegből!

A kép forrása: Mauro Ferretti srl Facebook oldala.