Karácsonyi hangulat praktikusan

2021.11.05

Karácsonyi hangulat praktikusan

Amikor meghalljuk a Karácsony szót akkor sokak számára egy plusz feladat és tömérdek agybaj jelenik meg lelki szemei előtt. Egy végtelen teendő lista, állandóan változó kívánságok a gyerekek részéről és még több kiadás jut eszünkbe. A csilli-villi díszekkel, zenélő Mikulásokkal pedig Dunát lehetne rekeszteni…

Ebben a cikkben összegyűjtünk néhány hasznos mindennapi használatban lévő eszközt, amely funkcionális, de mégis meghitt hangulatot varázsol.

Edényfogó szettek

Az edényfogó kesztyű, konyharuha a karácsonyi sütés-főzés idején bizony kincset ér! Miért is nem lehetne a következő egy különlegesebb darab, ami ráadásul hasznos is, mielőtt az ünnepek előtt orvosnál kötnénk ki mert megfogtuk a forró tepsit.

Terítők

A halászlé vagy halpaprikás vagy bármilyen más jó kis fűszeres, paprikás ételünk bizony meg tudja fogni az asztallapot is, ezért ne sajnáljuk használni a terítőket. A karácsonyi mintájú asztalterítők pedig igazán meghitté, ünnepivé, kivételessé varázsolják a karácsonyi menüt, mintha a gyerekek is jobban vigyáznának rá.

Tálcák

Bizony az ízléses tálalás és kínálás minden háziasszony (és férfi) gondja… ilyenkor mindig a kelleténél kevesebb pohár, tányér, szalvéta sőt akár tálca van. A karácsonyi mintás műanyag tálcák vidámak egyáltalán nem túlzóak és praktikusak is! Nem túl nagy méretűek ezért nem nehéz velük egyensúlyozni sem, ráadásul biztosan bezsebelünk egy-két dicséretet is!

Ágyneműk

Olyan család vagytok, akik szeretnek hosszan pizsamában filmet nézni? Akár kicipelni az ágyneműt a nappaliban és közösen kucorogni a kanapén? Akkor a karácsonyi mintával díszített ágyneműket nektek találták ki! Igazán különleges, ünnepi hangulat a közös filmezéshez, már csak egy jó forralt bor és egy kis sütemény hiányzik!

A fenti hasznos holmik szuper ajándékötletek is ifjú házasoknak, pároknak de egyedülálló barátoknak is, hiszen kedvesek és hasznosak is egyben!