Hagyd, hogy elvarázsolja otthonod az ősz!

2023.10.27

Hagyd, hogy elvarázsolja otthonod az ősz!

Ismét ősz, és megint jó sok őszi lakásdekoráció a boltokban. Az évszakok körforgása nem csak az állandóságot de a változást is magában hordozza. A pezsgő nyár után, miután lehullottak a falevelek felfüggesztjük a kerti munkákat és bevonulunk a házba. A nappalok egyre rövidülnek az időjárás pedig lassacskán ugyan de egyre hűvösebb lesz.

Az ősznek azonban nem csak az elmúlásról, a halálról kell szólnia hiszen még csicseregnek a madarak a környezetünk színes ruhát ölt és a termések is felbukkannak egy-egy séta közben. Ezt az aprócska varázslatot érdemes beengedni az otthonunkba is.

  1. Őszi előszoba könnyedén

Már otthonunkba belépve örülhetünk a tiszta, rendezett és színes lakásnak és nem is kell nagy összeget áldoznunk erre. Egy őszi, faleves lábtörlő máris mosolyra fakaszt ha a fáradtságtól lógó orral ér haza a család. Egyszerre őszi lakásdekoráció és hasznos kiegészítő egyben.

  1. Nappali varázsa az ősz

Nem érdemes minden újdonságot ellőni az előszobában, hagyjunk a ház többi részére is. Tehetünk több hangulatos, őszi lakásdekorációt olyan helyekre ahol több időt töltünk. Talán az egyik ilyen legnépszerűbb hely a nappali vagy a szobánk, ezért itt nagyon jó szolgálatot tehetnek a díszpárnák. Őszi falevelek, faragott tökök mintájával vagy csak az őszi természetet idéző, sárga, bordó, barna és narancs színekkel.

  1. Őszi hangulat a konyhában is

Hogy itt miért is töltünk sok időt, azt csak a háziasszonyok értik igazán… vagy csak soknak tűnik ez az idő? Mindenesetre semmiképpen sem járunk rosszul a a mosolygó tökfigurás edényfogó szettünk felvidít minket. Bár kifejezetten őszi lakásdekoráció nem szokott landolni a konyhában erre is van megoldás.

Őszi lakomák

Méginkább örömet okozhat ha a nyári sütögetések fergeteges lakomáiról a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk. Nagyon ízletes, szaftos és omlós ételeket készíthetünk a kerámia edényekben…. na meg az igazi házi kenyérről nem is beszélve! 

Ezekkel a hasznos apróságokkal tényleg melegebb lesz az otthonod és a pénztárcádnak is kevésbé fog fájni, hiszen hasznos mindennapi dolgok, nem pedig csak polcra kerülő szerzemények, ezek nem lesznek kacatok!