Burkold tavaszba az otthonod!

2024.04.29

Burkold tavaszba az otthonod!

Mindent hoztunk, amivel vidám 🌷tavaszi hangulatba öltöztetheted az otthonod! Van itt ágynemű, párnahuzat, függönyök, konyhai eszközök - ami csak a kellemes, friss érzéshez hozzájárulhat!

Nézzük sorba!

Ágyneműk

A könnyű krepp

Nem mindegy, hogy a 🔥melegben milyen anyag ér a bőrünkhöz. A kreppnek az a nagy előnye, hogy könnyű, szellős érzetet ad a nagy melegben, nem nehezedik ránk. Készülve a forróbb napokra, ezért most elsősorban ilyeneket válogattunk össze.

Átmenetes ágynemű - 2024 trendje

Van valami szép az átmenetes anyagokban: megnyugtató és egyben vibráló, ahogy két szín találkozik és valami új születik belőlük!

Virágos ágynemű

Tavasszal és nyáron a legjobb választás a 🌺 virágos ágynemű. A legüdítőbb érzés érzés este, mikor a friss, kedves mintákkal telehintett párnára hajtjuk a fejünket!

Klasszikus ágynemű minták

Természetesen nem maradhatnak ki a 🔵pöttyös és 🟰csíkos mintás ágynemű, a maguk letisztult mivoltával. A kínálatban találhatunk olyanokat, 

👉🏻amik jókedvre derítenek és a legszínesebb álmokat fogjuk álmodni bennük,

👉🏻 és olyanokat is, amik pasztell színűkkel megnyugtatóan hatnak egy fárasztó nap után. Neked melyik a kedvenced?

Párnahuzatok

Ha nemcsak a hálószobát, hanem a nappalit is bevonnád a tavasz minden árnyalatába, azt ajánljuk, hogy kezd a párnahuzatokkal!

Ha belegondolunk, a párnák használata a lehető legegyszerűbb módja, hogy feldobjuk a szobát: üde foltot jelentenek, amik önkéntelenül is magukhoz vonzzák a tekintetet - mégis, nem többek egy falatnyi anyagnál! Na ez az, amit varázslatnak hívhatunk! 😇

Gondolj csak bele, a semleges színű ülőgarnitúrát mennyire fel tudja dobni egy vidám, napsárga színű vagy kedves, virágmintás huzat!

Függönyök

A másik kedvenc érzés, mikor a télen 😖 porral megszívott függönyt betesszük a mosógépbe - vagy kibontjuk az új, virágos függönyünket a házhoz szállításkor megkapott csomagból! 😍 Felemeljük, csodáljuk és mikor feltesszük új helyére, fehérségében a tisztaságot és frisességet árasztva lengedezik a tavaszi szellőben 🌬️

Konyhai eszközök

Természetesen nem maradhatnak ki a konyhai eszközök sem, amik között mindenfélét összeválogattunk!

Figyelem: a lista nem teljes, ezt most csak kedvcsinálóként hoztuk, érdemes válogatni az Otthon-Konyha webshopon 😉

Tavaszi étkészletek

Nem mehetünk el amellett, hogy nálunk külön kapható olyan étkészlet, tányérok, amik a legjobban illenek az évszakhoz! 😇

Reméljük, hogy tudtunk segíteni a díszítésben és sok szép pillanatot okoznak majd a rendelt Otthon-Konyhás kiegészítők 😊

🧡 Szeretettel,

Otthon-Konyha csapat