A Berber Beauty termékek titka

2023.01.27

A Berber Beauty termékek titka

A Berber Beauty termékek azon az ősi tradíción alapulnak, amely a természetben előforduló alapanyagokat hívja társul, hogy a test saját természetes szabályozását segítse és így hosszabb távon meg tudjuk őrizni egészségünket és szépségünket, mindezt laboratóriumi tisztaságú termékekkel.

Természetes, ősi alapanyagok a Berbernél

Tengervíz

A természet kincsei közül kezdjük a tengervízzel, hiszen tudjuk, hogy alapvetően nem csak sósságáról hanem gyógyhatásáról is ismert (pl. tengervizes orrspray), a thalasszoterápia szószerinti fordításban tenger általi gyógykezelés, amely mára a különböző fürdőzési szokásainkkal is ötvöződött, így a wellness nyújtotta kikapcsolódást, gyógyító élményt otthon is élvezhetjük.

A tengervíz azonban nem csak önmagában nagyon értékes, élőhelyet nyújt más kiemelkedően fontos és hasznos kincseknek, ilyen tengeri só az alga vagy az agyag is.

Alga

A testkezelések során gyakran használnak algapakolást, amely vérkeringést serkentő hatása által bőrfeszesítő tulajdonságokkal rendelkezik, de emellett segítséget nyújthat használójának reumás panaszok, mozgásszervi fájdalmak és gyulladások kezelése esetén is.

Az algapakolás azért különösen eredményes, mert a bőrön keresztül felszívódnak az ásványok, vitaminok és a keringésbe jutnak, melegítő hatásának köszönhetően pedig könnyebben szabadulnak fel és távoznak a méreganyagok bőrünkből.

Agyag

Az agyagot a föld aranyának is nevezik nem véletlenül. Már az ősi Egyiptomban is használták pakolásként vagy akár sebgyógyításra mivel antiszeptikus, baktérium és vírusölő hatása van.

A bázikus, azaz lúgosító testápolás egyik alappilére mert az algához hasonlóan a bőrön keresztül kivonja és magába zárja a káros salakanyagokat, méreganyag lerakódásokat. Emellett olyan különleges ásványi és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítik a szövetek öngyógyítását és nyugtatják az idegrendszert.

Ez a bázikus testápolás segít a szép bőr állapotának megőrzésében vagy akár visszaállításában, hiszen segít leszámolni a narancsbőrrel is – az agyagpakolás rendszeres és kitartó használatnak köszönhetően. Csodaszerek márpedig vannak, de időt kell adni nekik. 

 Berber kedvenc: növényi kivonatok, olajok

Bázisolajoknak nevezzük azokat a növényi olajokat, amelyek önmagukban is rengeteg értékes összetevővel szolgálnak, de illóolajat is keverhetünk hozzájuk, mivel azokat célszerű higított állapotban felvinni a bőrre, hogy biztosan ne gyakoroljanak hirtelen túl erős hatást (kipirosodást, égő érzést).

A növényi olajok leginkább sebgyógyító és hegesedést csökkentő hatásaikról ismertek, segítségükkel akár a műtéti hegek is eltüntethetők.

A bázikus fürdő és masszázsolajok használata egyszerű, nem igényel különösebb előkészületet, sem plusz időt a használatuk. Fontos, hogy masszázsolajként alkalmazva a nedves bőrbe masszírozzuk az olajat, mivel így segíti a víz felszívódását és elősegíti a hidratálást. Fürdőolajként alkalmazva pedig egy kád vízbe egy kis kupaknyi olajat öntsünk. A 100%-ban természetes összetevők pedig már az első használat után érezhetően hidratálják a bőrt.

Miért válasszuk a Berber Beauty termékeket?

A Berber Beauty termékek között minden életkorban lévő hölgy és úr megtalálja azt a terméket, amire szüksége van.

Tökéletes választás, ha fiatal vagy és szeretnéd bőröd rugalmasságát és üdeségét hosszútávon, még a stresszes időszakokban is megőrizni.

Már túl vagy a 30-as éveiden és szeretnéd lassítani az idő múlásának megjelenését az arcodon? Akkor ezek a laboratóriumi tisztaságú 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó termékek lehetnek a legnagyobb segítségedre.

Az egészséges élők és a fogyni vágyók is megtalálják számításaikat! Hiszen a kúraszerű méregtelenítés és revitalizálás – megújítás segít, hogy újból feltöltődj erővel és továbbra is megtartsd külső és belső szépségedet.