1 éves az Otthon-Konyha

2022.07.16

1 éves az Otthon-Konyha

Ez a blogcikk, most más mint a többi, nagyon gyorsan telik az idő, az Otthon-Konyha lakásfelszerelési webáruház a napokban töltötte első születésnapját.

Ez alkalomból úgy gondolta a csapat, hogy több információt is megoszt az olvasókkal a cég működésével és sikereivel is kapcsolatban.

A kezdetek

A Next Trade Kft. már 22 éve segítőkész beszállítója több nemzetközi hipermarketnek és szupermarketnek is, azon belül a háztartási osztályok kínálatát segít ellátni, jelenleg 16 fős csapatunk dolgozik azon, hogy minden rendelés sértetlenül érkezzen a megrendelőhöz.

Tudjuk, hogy az ember nem mindig ér oda a boltba nyitvatartási időn belül, vagy már csak egyszerűen fáradt és nincs elég ereje a megfelelő lakásfelszerelési eszköz után kutatni.

Ezért is hoztuk létre a lakásfelszerelési és lakberendezési webáruházunkat, hogy ne az az értékes idő teljen amit a családjával tölthet az ember, hanem inkább munkából hazafelé el tudja intézni és megrendelni azokat a dolgokat, amelyek épp hiányoznak a háztartásból.

Értékeink

Az Otthon-Konyha számára legfontosabb, hogy vevőik elégedettek legyenek és máskor is bizalommal forduljanak ehhez a lakásfelszerelési webáruházhoz.

Tudjuk, hogy az egyik legfontosabb, hogy legyen miből válogatni ezért több ezer termékből álló kínálatot hoztunk létre – a hagyományos és modern háztartási eszközöktől kezdve lakástextilen és lakberendezési dekorációkon át, egészen az otthoni, családi programokhoz hasznos eszközökig legyen az bográcsozás, sütögetés, de ha nyaralásra kerül a sor, akkor is számíthat ránk.

A biztonságos csomagolás és a rendelt termékek gyors feladása, fontos pont az Otthon-Konyha csapatának mindennapi életében, folyamatosan törekszünk arra, hogy minél előbb megkapja rendelését!

Hisszük, hogy egy webáruház akkor igazán megbízható, ha el lehet érni őket és tudnak is segíteni a rendelés folyamata során. Ezért ügyfélszolgálatunk több telefonszámon és e-mailben is elérhető minden munkanapon és rugalmasan segítünk már meglévő, de akár leendő vásárlóink kérdéseiben is!

Sikereink

A sikereinket természetesen vásárlóinknak köszönhetjük, hiszen ők azok akik újra és újra bizalmat szavaztak nekünk. De mit is jelent ez valójában? 4298 elégedett vásárlója van lakásfelszerelési webáruházunknak, amely az jelenti hogy több mint 9000 háztartási cikket, lakásfelszerelési terméket vagy lakásdekorációt vásároltak tőlünk. Több ezer követőnk van, aki feliratkozott hírlevelinkre – hiszen jól tudják, tényleg sok újdonság és kedvezmény van nálunk, amiről nem érdemes lemaradni! Mindemelett már több mint 40 hasznos tippet osztottunk meg blogcikkjeinkben, amelyek többségét elolvasni nem tart tovább 5 percnél. Ráadásul a közel 80 db facebook posztunkban is a különösen népszerű termékeket osztjuk meg a követőkkel.

Ünnepelje velünk 1. születésnapunkat 2022. július 23-24- én a szállítás ingyenes, az összes rendelésre összeghatártól függetlenül. Érdemes beírni a naptárba, csak ennyit: Otthon-Konyha mi pedig mindenképpen küldünk emlékeztetőt – a biztonság kedvéért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Boldog születésnapot Otthon-Konyha!